eprasa.pl

Logowanie

Rejestracja

Twój koszyk

Twój koszyk jest pusty

Good Food Edycja Polska

Trendy i nowości
Z CZYM TO SIĘ JE?
Zrób wietnamską kawę jajeczną,
odwiedź festiwale kulinarne,
zajrzyj do modnej restauracji
i poznaj nowe produkty na rynku
ŚWIĘTUJ STYLOWO
Czerwone bąbelki i przekąska
z brie – idealny początek randki
W PIĘCIU SMAKACH
Kolby kukurydzy w oryginalnych posypkach
CIEPŁE PRZEKĄSKI
Sprawdzą się jako dodatek
do dania głównego lub na lunch

W tym miesiącu
NALEŚNIKOWA PLANETA
Pankejki, dosy, bliny...
Przygotowujemy najsmaczniejsze
naleśniki z różnych stron świata
KOLACJA NA WALENTYNKI
Oczaruj swoją drugą połówkę
wyjątkowym jak ona menu
WYPIEKI OD SERCA
Zrobione z miłością ciasta
i ciasteczka uwiodą każdego
KOSMICZNE CIASTECZKA
Stwórz z dziećmi jadalny Układ Słoneczny
SŁOŃCE W SZKLE
Zimą też można robić przetwory.
W lutym zamykamy w słoikach
sewilskie pomarańcze, na które trwa właśnie sezon

ŁOSOŚ W PAPILOTACH
Rozpływa się w ustach, a przepis na
niego od razu zapadnie Ci w pamięć

Zdrowo na co dzień
DANIA NISKOKALORYCZNE
5 smakowitych propozycji, by zadbać
o figurę przed wiosną
DIETA A WIEK
Co jeść, aby w każdej dekadzie życia
zachować zdrowie i sprawność
LŻEJSZA WERSJA
Odchudzone a nadal smaczne kofty
jagnięce w sosie curry

Historie od kuchni
RODZINNY OBIAD
Szef z gwiazdką Michelin najbardziej lubi gotować
dla swojej rodziny. Jego przepis na dobry obiad?
Prostota, lokalne produkty i szczypta miłości
GF Inspiruje
CZAS NA TOPINAMBUR
Zimowy skarb ziemi oczarowuje smakiem
w ciepłych sałatkach, zupach i daniach głównych
MODNE WEGE
Tajski ryż brokułowy podkręcony ostrzejszymi
przyprawami – gwarantujemy, że skuszą się
na niego nie tylko wegetarianie
STEK DO PARY
Czyż istnieje lepszy kawałek mięsa do podziału
dla dwojga niż grubaśny stek? Zapraszamy więc
na mistrzowską wołowinę
CO NA KOLACJĘ?
Ożyw zgrany repertuar kolorowymi i szybkimi
w przygotowaniu daniami
WYSZŁY Z PUSZKI
Fasola, mleko skondensowane, pomidory...
– masz półkę pełną puszek, a my mamy moc
pomysłów, jak je wykorzystać

Podróże
MENU Z KAPSZTADU
Nie bój się egzotycznych nazw, tylko pozwól
się zaskoczyć smakami i gorącymi kolorami
kuchni Południowej Afryki
CHINY TRADYCYJNIE
Kaczka po pekińsku, zupa z kukurydzy,
nadziewane ogórki i żeberka na ostro
– flagowe dania różnych części
Państwa Środka
Co numer
KORZENNE CIASTO
Kokosowe, pachnące jak chai latte
– i tak łatwe do zrobienia!
ZIMOWE MENU
Tom Kerridge serwuje grillowaną makrelę,
zapiekankę z jagnięciny i rzepy oraz rabarbar
pod imbirową kruszonką
WYPATRZONE NA BLOGU
Na owoce morza w azjatyckim stylu zaprasza
autor bloga Kulinarny Odjazd
SZKOŁA GOTOWANIA
Radzimy, jak zmagać się z kulinarnymi
wyzwaniami i odkrywamy tajniki warsztatu
mistrzów kuchni
CO NA STEK
Dowiedz się, jaki kawałek wołowiny kupić
na konkretny rodzaj steku
PODAJEMY HOMARA
Wybierz mięso do ostatniego smacznego
kęska i zaserwuj je w supermodny sposób
JUŻ ZA MIESIĄC…
Przygotowujemy się do słodkiej Wielkanocy,
pieczemy z kwiatami i robimy wystawny obiad z combrem jagnięcym