eprasa.pl

Logowanie

Rejestracja

Twój koszyk

Twój koszyk jest pusty

Good Food Edycja Polska

Trendy i nowości
Z CZYM TO SIĘ JE?
Wiosenna dieta może być
przyjemna
MIŁOŚĆ OD PIERWSZEGO KĘSA
Ciasteczka, które przekażą najczulsze wyznania,
gdy Tobie zabraknie słów DESER MARZEŃ
Kremowe mini-puddingi z mascarpone i bananami
W tym miesiącu
DORZUĆ WIOSNĘ DO GARNKÓW
Jednogarnkowe potrawy do których dodasz mnóstwo wiosennych warzyw,
witamin i smaków!
PROSTE PRZEPISY NA JAGNIĘCINĘ Właśnie jest na nią sezon.
Wypróbowane teraz przepisy, zachowaj na Wielkanoc
CELEBRUJMY DANIA STIR-FRY
Przepiękne i, oczywiście - przepyszne wieloskładnikowe kompozycje,
przyrządzone w 20 minut
Zdrowo na co dzień
UGOTUJ TO DZISIAJ!
Dania na obiad lub kolację, inspirowane kuchniami świata,
od Maroka po Skandynawię. Znajdź ulubiony przepis
6 NAJLEPSZYCH OMLETÓW Idealny omlet francuski, omlet a la suflet
z karczochami i pieczoną papryką... Na śniadanie, obiad,
kolację SŁODKIE I LEKKIE Desery, które poprawią samopoczucie
i nie zburzą wiosennych postanowień, dotyczących odchudzania

OBIAD BEZ NABIAŁU
Sycące i smaczne potrawy z roślinnych składników.
Przepisy, w których wykorzystasz wszystko, co oferuje wiosna
WEGAŃSKIE CIASTECZKA Chrupiące batoniki ze słonym karmelem
i czekoladową polewą. Nie tylko weganie się skuszą!
KURCZAK BIRYANI Klasyczna potrawa w wersji light, ale tak samo smaczna.
Zrób więcej, żeby zostało na jutro

Historie od kuchni
PIĄTKOWY WIECZÓR, PO PROSTU
Czasem marzymy, by spędzić go w domu z rodziną, przyjaciółmi.
Warto przygotować coś pysznego i podjadać non stop, bez wyrzutów sumienia
GF Inspiruje
WYTRAWNE WYPIEKI
Paszteciki, tarty, bułeczki, placki, calzone.
Farsze i nadzienia na każdy gust.
Aż wspaniałych 13 przepisów!
OGNISTE RYBY
Czyli ryby i owoce morza w wersji na ostro.
Pieczone, duszone, grillowane, wrzucone
do jednego garnka z pysznymi dodatkami
-wybieraj!
WEGETARIAŃSKA UCZTA
Zjedz jeszcze więcej wiosennych warzyw
- z ryżem, w aromatycznym curry
i pikantnym chili
CIASTA, KTÓRE ZAWSZE WYCHODZĄ
Sprawdzone przepisy najlepszych kucharzy.
Tu nie ma miejsca na improwizację, ale efekt
jest przewidywalnie znakomity
Podróże
NAŁÓŻ SOBIE PO MEKSYKAŃSKU
Przystawki, danie główne deser - można najeść się do syna,
gotując, zgodnie z przepisami jednej z najlepszych kuchni świata
Co numer
KLUB CIAST
Podajemy przepis na ciasto francuskie,
a potem klasyczne Eccles przechodzą
metamorfozę
WSZYSTKO O RYŻU
Małe ziarenka mają różny smak
i przeznaczenie
ABC SUSZONYCH PRZYPRAW
Jak suszyć, przechowywać, do czego używać
suszonych listków, łodyg, płatków
WYPATRZONE NA BLOGU
Tomasz Kołodziej - podróżuje, gotuje
i zaprasza na smakowitego błoga