eprasa.pl

Logowanie

Rejestracja

Twój koszyk

Twój koszyk jest pusty


Good Food Edycja Polska

Good Food Edycja Polska 11 (22.11.2017)

TRENDY I NOWOŚCI
Z CZYM TO SIĘ JE?
POZNAJ PANDORO, ZRÓB KOKTAJLE Z PROSECCO,
PRZYRZĄDŹ ROZPŁYWAJĄCY SIĘ W USTACH CAMEMBERT,
POZNAJ NOWOŚCI RYNKOWE I…
Więcej »

Good Food Edycja Polska

Good Food Edycja Polska 10 (31.10.2017)


Więcej »

Good Food Edycja Polska

Good Food Edycja Polska 9 (30.09.2017)

TRENDY I NOWOŚCI
Z CZYM TO SIĘ JE? PRZYGOTUJ ZACHWYCAJĄCY PONCZ WILHELMINY
(BESTSELLER HOTELU ZETTER TOWNHOUSE W LONDYNIE), DAJ SIĘ
ZAPROSIĆ NA GENIALNE…
Więcej »

Good Food Edycja Polska

Good Food Edycja Polska 7-8 (31.08.2017)

TRENDY I NOWOŚCI
Z CZYM TO SIĘ JE?
NAUCZ SIĘ ROBIĆ PACHNĄCY
SZAŁWIĄ PIKNIKOWY CHLEB Z FIGAMI,
PRZEŚLEDŹ NOWOŚCI RYNKOWE
I WYPRÓBUJ NIEDROGIE DANIE…
Więcej »

Good Food Edycja Polska

Good Food Edycja Polska 6 (30.06.2017)

Trendy i nowości
Z CZYM TO SIĘ JE?
Naucz się robić bubble waffles,
zobacz nowe produkty na rynku,
zainspiruj się wywiadem
z Michelem Moranem i książkami…
Więcej »

Good Food Edycja Polska

Good Food Edycja Polska 5 (31.05.2017)

Co numer
104 KLUB CIAST
Słodkie motyle z lukru przysiadły na
puszystych babeczkach… To się nazywa
poezja smaku
106 SZKOŁA GOTOWANIA
Znasz smak nasion…
Więcej »

Good Food Edycja Polska

Good Food Edycja Polska 4 (30.04.2017)

Trendy i nowości
Z CZYM TO SIĘ JE?
Naucz się robić popping i przygotuj sałatkę z ekspandowanymi zbożami,
zobacz nowe produkty na rynku, zainspiruj się…
Więcej »

Good Food Edycja Polska

Good Food Edycja Polska 3 (31.03.2017)

Trendy i nowości
Z CZYM TO SIĘ JE?
Wiosenna dieta może być
przyjemna
MIŁOŚĆ OD PIERWSZEGO KĘSA
Ciasteczka, które przekażą najczulsze wyznania,
gdy Tobie…
Więcej »

Good Food Edycja Polska

Good Food Edycja Polska 2 (28.02.2017)

Trendy i nowości
Z CZYM TO SIĘ JE?
Zrób wietnamską kawę jajeczną,
odwiedź festiwale kulinarne,
zajrzyj do modnej restauracji
i poznaj nowe produkty na…
Więcej »

Good Food Edycja Polska

Good Food Edycja Polska 1 (31.01.2017)

Trendy i nowości
Z CZYM TO SIĘ JE?
Sprawdź, co jest najlepsze zimą

BROWNIE Z NIESPODZIANKĄ
Burak wśród składników - mniej kalorii i bajeczny,
różowy…
Więcej »

Good Food Edycja Polska

Good Food Edycja Polska 12 (31.12.2016)

Trendy i nowości
Z CZYM TO SIĘ JE?
Włoska słoninka, czyli zdrowy tłuszcz.
Plus: ciekawostki, polecane produkty i garść porad
W PIĘCIU ODSŁONACH
Jabłka na…
Więcej »

Good Food Edycja Polska

Good Food Edycja Polska 11 (30.11.2016)

Trendy i nowości
-> Z CZYM TO SIĘ JE?
Świeżo wyciskane, kolorowe soki, jako lekarstwo na zimowe przeziębienia
oraz smutki. Plus herbaty, zupy i kilka innych…
Więcej »

Good Food Edycja Polska

Good Food Edycja Polska 10 (31.10.2016)

Trendy i nowości
Z CZYM TO SIĘ JE?
Zrób z nami milkshake'a, na którego punkcie oszalał świat.
Plus: ciekawostki, nowości rynkowe i porady
W PIĘCIU SMAKACH…
Więcej »

Good Food Edycja Polska

Good Food Edycja Polska 9 (30.09.2016)

Trendy i nowości
Z CZYM TO SIĘ JE?
Ciekawostki, nowości rynkowe
i podpowiedzi, gdzie warto
zarezerwować stolik
GORĄCY TEMAT
Domowy popcorn w pięciu…
Więcej »

Good Food Edycja Polska

Good Food Edycja Polska 7-8/2016 (31.08.2016)

W sezonie
Gwiazdy sezonu
Słodkie i wytrawne dania z warzywami,
które właśnie w środku lata odkrywają przed
nami pełnię swoich możliwości
Desery, które…
Więcej »

Good Food Edycja Polska

Good Food Edycja Polska 6/2016 (30.06.2016)

W sezonie
Gwiazdy miesiąca
Sezonowe owoce i warzywa, dzięki którym
Twoje potrawy nabiorą smaku i barw
Pospolity brzydal - kalafior
Naukowcy uważają go za…
Więcej »

Good Food Edycja Polska

Good Food Edycja Polska 5/2016 (31.05.2016)

W sezonie
Gwiazda miesiąca
Subtelny smak i tak mało czasu,
by się nimi nacieszyć - szparagi w nowej odsłonie
Jedzmy więcej tofu
Wyjdź poza utarte schematy…
Więcej »

Good Food Edycja Polska

Good Food Edycja Polska 4/2016 (30.04.2016)

W sezonie
To się teraz je! Kulinarne trendy
Najmodniejsze składniki pełne witamin
i mikroelementów. Prosto z lasu na Twój
wiosenny stół
Wszyscy pieką w…
Więcej »

Good Food Edycja Polska

Good Food Edycja Polska 3/2016 (31.03.2016)

W sezonie
Pomysł na jajko
Nie jest łatwo wymyślić oryginalne dania, zawierające
składnik używany w kuchni na co dzień. A jednak! Miriam Nice
ta trudna…
Więcej »

Good Food Edycja Polska

Good Food Edycja Polska 2/2016 (29.02.2016)

W sezonie
Zimowe słońce
Czerwone cytrusy to zimą prawdziwa rozkosz dla
oczu i podniebienia. Wyczaruj z nich zaskakujące
dania -także te wytrawne
Smakowite…
Więcej »