eprasa.pl

Logowanie

Rejestracja

Twój koszyk

Twój koszyk jest pusty


Good Food Edycja Polska

Good Food Edycja Polska 7-8 (31.08.2018)


Więcej »

Good Food Edycja Polska

Good Food Edycja Polska 6 (30.06.2018)


Więcej »

Good Food Edycja Polska

Good Food Edycja Polska 5 (31.05.2018)


Więcej »

Good Food Edycja Polska

Good Food Edycja Polska 4 (30.04.2018)

TRENDY I NOWOŚCI
Z CZYM TO SIĘ JE?
PRZEŚLEDŹ KULINARNE TRENDY
WYDAWNICZE, NAUCZ SIĘ URZĄDZAĆ
PRZYJĘCIA NA BALKONIE, UPIECZ
PYSZNE BUŁECZKI Z KRZYŻYKIEM,…
Więcej »

Good Food Edycja Polska

Good Food Edycja Polska 3 (31.03.2018)

TRENDY I NOWOŚCI
Z CZYM TO SIĘ JE?
NAUCZ SIĘ PRZYRZĄDZAĆ DESER
Z UŻYCIEM SERWATKI, POZNAJ
MENU, DZIĘKI KTÓREMU MALUCHY
SĄ SPOKOJNIEJSZE, WYPRÓBUJ MARTINI…
Więcej »

Good Food Edycja Polska

Good Food Edycja Polska 1-2 (28.02.2018)


Więcej »

Good Food Edycja Polska

Good Food Edycja Polska 12 (31.12.2017)

TRENDY I NOWOŚCI
Z CZYM TO SIĘ JE?
NAUCZ SIĘ ROBIĆ MODNE FRYTKI
Z HALLOUMI, WYPRÓBUJ FENOMENALNE
DODATKI DO OSTRYG, SPRAWDŹ, JAK
IMPREZOWAĆ W DOBRYM…
Więcej »

Good Food Edycja Polska

Good Food Edycja Polska 11 (22.11.2017)

TRENDY I NOWOŚCI
Z CZYM TO SIĘ JE?
POZNAJ PANDORO, ZRÓB KOKTAJLE Z PROSECCO,
PRZYRZĄDŹ ROZPŁYWAJĄCY SIĘ W USTACH CAMEMBERT,
POZNAJ NOWOŚCI RYNKOWE I…
Więcej »

Good Food Edycja Polska

Good Food Edycja Polska 10 (31.10.2017)


Więcej »

Good Food Edycja Polska

Good Food Edycja Polska 9 (30.09.2017)

TRENDY I NOWOŚCI
Z CZYM TO SIĘ JE? PRZYGOTUJ ZACHWYCAJĄCY PONCZ WILHELMINY
(BESTSELLER HOTELU ZETTER TOWNHOUSE W LONDYNIE), DAJ SIĘ
ZAPROSIĆ NA GENIALNE…
Więcej »

Good Food Edycja Polska

Good Food Edycja Polska 7-8 (31.08.2017)

TRENDY I NOWOŚCI
Z CZYM TO SIĘ JE?
NAUCZ SIĘ ROBIĆ PACHNĄCY
SZAŁWIĄ PIKNIKOWY CHLEB Z FIGAMI,
PRZEŚLEDŹ NOWOŚCI RYNKOWE
I WYPRÓBUJ NIEDROGIE DANIE…
Więcej »

Good Food Edycja Polska

Good Food Edycja Polska 6 (30.06.2017)

Trendy i nowości
Z CZYM TO SIĘ JE?
Naucz się robić bubble waffles,
zobacz nowe produkty na rynku,
zainspiruj się wywiadem
z Michelem Moranem i książkami…
Więcej »

Good Food Edycja Polska

Good Food Edycja Polska 5 (31.05.2017)

Co numer
104 KLUB CIAST
Słodkie motyle z lukru przysiadły na
puszystych babeczkach… To się nazywa
poezja smaku
106 SZKOŁA GOTOWANIA
Znasz smak nasion…
Więcej »

Good Food Edycja Polska

Good Food Edycja Polska 4 (30.04.2017)

Trendy i nowości
Z CZYM TO SIĘ JE?
Naucz się robić popping i przygotuj sałatkę z ekspandowanymi zbożami,
zobacz nowe produkty na rynku, zainspiruj się…
Więcej »

Good Food Edycja Polska

Good Food Edycja Polska 3 (31.03.2017)

Trendy i nowości
Z CZYM TO SIĘ JE?
Wiosenna dieta może być
przyjemna
MIŁOŚĆ OD PIERWSZEGO KĘSA
Ciasteczka, które przekażą najczulsze wyznania,
gdy Tobie…
Więcej »

Good Food Edycja Polska

Good Food Edycja Polska 2 (28.02.2017)

Trendy i nowości
Z CZYM TO SIĘ JE?
Zrób wietnamską kawę jajeczną,
odwiedź festiwale kulinarne,
zajrzyj do modnej restauracji
i poznaj nowe produkty na…
Więcej »

Good Food Edycja Polska

Good Food Edycja Polska 1 (31.01.2017)

Trendy i nowości
Z CZYM TO SIĘ JE?
Sprawdź, co jest najlepsze zimą

BROWNIE Z NIESPODZIANKĄ
Burak wśród składników - mniej kalorii i bajeczny,
różowy…
Więcej »

Good Food Edycja Polska

Good Food Edycja Polska 12 (31.12.2016)

Trendy i nowości
Z CZYM TO SIĘ JE?
Włoska słoninka, czyli zdrowy tłuszcz.
Plus: ciekawostki, polecane produkty i garść porad
W PIĘCIU ODSŁONACH
Jabłka na…
Więcej »

Good Food Edycja Polska

Good Food Edycja Polska 11 (30.11.2016)

Trendy i nowości
-> Z CZYM TO SIĘ JE?
Świeżo wyciskane, kolorowe soki, jako lekarstwo na zimowe przeziębienia
oraz smutki. Plus herbaty, zupy i kilka innych…
Więcej »

Good Food Edycja Polska

Good Food Edycja Polska 10 (31.10.2016)

Trendy i nowości
Z CZYM TO SIĘ JE?
Zrób z nami milkshake'a, na którego punkcie oszalał świat.
Plus: ciekawostki, nowości rynkowe i porady
W PIĘCIU SMAKACH…
Więcej »